otrix10@gmail.com
+359 66 882 882 / +359 888 98 80 89; +359 66 882 882

KINTEK MRS МЕНГЕМЕТА

Основна характеристика на новият продукт на KINTEKMRS Менгемета е модулност, дължащо се на висока прецизност и универсални взаимозаменяеми компоненти. Това позволява за изключително кратко време да се постигне перфектно позициониране и центроване в случай на използване на повече от едно менгеме на една машина.

Менгеметата MRS са подвижни и подходящи за неограничен набор от приложения. Това е благодарение на големия избор от резервни части и аксесоари (челюсти и паралели).

Прецизността на KINTEK MRS Менгемета е гарантирана чрез:

-          Дългосрочна употреба: изработени с издържливи материали, износоустоичиви, с гарантирана 5-годишна гаранция

-          Бързо захващане,

-          Солидност и надежност: челюстите са изработени монолитни и осъществяват изместване на центъра на захвата надолу. Това позволява стабилно и прецизно захващане.

Deburring Cutters

ZCC Cutting Tools постоянно следи и отговаря на растящите нужди на своите клиенти. Фирма „Отрикс“ ЕООД , която се явява представител на фирмата за България, Ви представя новото разширение на портфолиото от висококачествени твърдосплавни зенкери и твърдосплавни фрези с обратен радиус.

За повече информация, кликнете върху извадката от каталога.

K2 Endmill

К2 Carbide End Mills

„Отрикс“ ЕООД, като представител на YG-1, Ви информира, че се разширява асортимента на предлаганите най- масови, твърдосплавни инструменти. Към доказаните се вече с качеството си и добре премерени ценово серии, са добавени инструменти със същите размери, но с добавен допълнителен стружкочупещ канал, като успява да задържи цените на същото ценово равнище.

ПРОГРАМА NC-MILL 2016

В продължение на политиката за по-добра удовлетвореност на своите клиенти, фирма ОТРИКС ЕООД, гр.Габрово, представител за българския пазар на фирмите YG-1, ZCC Cutting Tools и KEMMLER, Ви представя линията твърдосплавни фрези NC Millс гарантирано високо качество и изключително атрактивни цени.

ОТРИКС ЕООД, съвместно с YG-1 представя 4 серии висококачествени твърдосплавни фрези NC Mill.

NC Mill намират приложение при високоскороста обработка с и без охлаждане,подходящи са за обработка на въглеродни , инструментални , легирании неръждаеми стомани, както и чугун.

 

NC Mill се предлагат в следното изпълнение:

  • Z=2 (2 пера) - G9F41 серия
  • Z=3 (3 пера) - G9F43 серия
  • Z=4 (4 пера) - G9F42 серия
  • РАДИУСНИ с Z=2 (2 пера) - G9F44 серия

Всички твърдосплавни фрези са покрити с износоустойчиво покритие.

НОВИНИ ОТ YG-1

Новата разширена линия метчици "Combo Tab" включва инструменти за нарязване на метрична резба, метрична резба със ситна стъпка и цолова резба за проходни и глухи отвори. Инструментите се характеризират със специален патентован дизайн, който предотвратява неравномерната резба, не позволява превишаване диаметъра на резбата и не допуска прекалено голямо количество на отделените стружки. Геометрията на канала също е със специално изпълнение, което улеснява стружкоотвеждането, предотвратява запушването и повишава качеството на резбата. Метчиците "Combo Tab" имат отлични показатели при нарязване на резба в различни материали: неръждаема стомана, въглеродна стомана, легирана стомана, инструментална стомана и др.

ZCC-CT за пореден път разширяват гамата на фрези със сменяеми твърдосплавни пластини. Новите фрези EMP13 за обработка на канали и странично фрезоване под 90° са окомплектовани с двустранни пластини с четири режещи върха .Пластините ANGX се предлагат в две станадартни големини, а именно ANGX 1105…(Ap max=11.4mm) и ANGX1506…(Ap max=14.5mm).

ФРЕЗИ ONLY ONE PM60

Материалът, от който са изработени фрезите ONLY ONE е базиран на прахова металургия. Това осигурява издържливост, което е едно от предимствата на HSS фрези с кобалт.

ONLY ONE имат изключителна износоустойчивост, което е още едно предимство на твърдосплавните инструменти с micro-grain структура.

Фрезите ONLY ONE имат изключителна здравина, което е предпоставка за по-добра работа на инструмента дори при неустойчиви режими на работа.

Фрезите ONLY ONE работят по-добре без да предизвикват допълнително стружкочупене спрямо твърдосплавните фрези при същите режими на обработване.

Изключително добра работа при обработна на неръждаема стомана, закалена стомана, закалена стомана, сплави и чугун.

 

- The ONLY ONE material is based on powder metallurgy that ensures High Toughness

performance which is one of the advantages of Cobalt HSS.

- The ONLY ONE has Exceptional Wear Resistance which is another advantage of

the micro-grain carbide tools.

- The ONLY ONE has very strong toughness which can bring out better performances

also on machines with unstable conditions such as vibration and irregular

composition of work materials.

- The ONLY ONE performs better without causing

chipping than Normal coated carbide end mills

under the same carbide cutting conditions.

- Excellent performance for Stainless Steels

Pre-hardened Steels, Carbon steels,Alloy steels and Cast Iron.