otrix10@gmail.com
+359 66 882 882 / +359 888 98 80 89; +359 66 882 882

YG-1 - EUROPE

Линк към YG-1 - EUROPE

     Един от на големите корейски производители на металорежещи инструменти YG-1 Tool Co., започва дейността си през 1981 година и ден днешен заема пето място в света в областта на производството на фрези и фрезови инструменти. В продължение на 20 години компанията YG-1 развивайки се и осъвършенствайки се в силните за нея области , като производството на всякакъв вид фрези, а именно челно цилиндрични фрези, канални фрези, всякакъв друг вид фрези, включая и огромна номенклатура от твърдосплавни фрези, неповторимо разнообразие от свредла и метчици за последваща доставка на пазара, така че да удовлетвори и най-претенциозните потребители и партньори.

     Офисът на YG-1 Europe (YG-1 Tool Co.) – един от най-големите филиали на компанията е разположен в Париж, останалите подразделения на корпорацията се намират в САЩ, Китай, Индия, Германия, Япония, Бразилия, Сингапур, Великобритания, Япония, Бразилия, отскоро и в България (Bulgaria) много други.

     От 2012г. фирмата YG-1 Tool Co.е представена в България (Bulgaria) от инженеринговата компания „ОТРИКС”ЕООД, гр.Габрово.

     Висококачествените инструменти произведени от YG-1, се произвеждат в огромна номенклатура и съобразени по цена и качество, към основните аналози и конкуренти имат огромно предимство в съотношението цена/качество. Гореуказаното позволява леко и бързо осъществяването на на целия спектър обработка, рязане и пробиване на металите. За да бъде избора на инструмент максимално бърз, прост и разбираем се предоставят разбираеми каталози, брошури и демонстрационни материали,с изчерпателно описание и последователни обяснения, които се явяват и ръковдство за последователни действия. Сервизът в „ОТРИКС”, гр.Габрово за гамата от продуктите, произвеждани от YG-1 Tool Co, разглежда всяка една ситуация взета по отделно и винаги сме готови да отговорим на всякакъв вид въпроси, зададени ни от нашите партньори. Винаги проявяваме разбиране и сме готови да ви окажем съдействие, подсказвайки решения по оптимизиране процеса на работа с инструментите на YG-1 Tool Co.

     Металорежещите инструменти YG-1са представени в широк асортимент – благодарение на, което може да се подберат свредла, метчици, райбери и всички други ротационни инструменти от всякакъв вид и диаметър. Благодарение на огромният спектър изделия , всепризнатото качество на продукцията и стремителният темп на развитие на компанията YG-1 Tool Co.,е известна като най-бързоразвиващият се и успешен производител на металорежещи инструменти . За последните 22 години компанията, която вече е представена в България (Bulgaria), от Otrix Ltd, Gabrovo, Bulgaria, максимално усили своите пазарни позиции, усъвършенства структурата на своите подразделения и значително разшири гамата от произвеждани инструменти.

     Инструменти, произвеждани от YG-1 Tool Co.:

     Фрези

     Огромна гама твърдосплавни фрези с различни варианти нанокомпозитни покрития, челноцилиндрични фрези CBN, фрези със сменяеми твърдосплавни пластини, кобалтови фрези HSSE-Co8%, PM(продукти на праховата металургия), кобалтови фрези HSSE-Co5% и т.н.

     Свредла

Твърдосплавни свредла, свредла MULTI-1, свредла с конусна и цилиндрична опашки, изработени от HSS, HSSE-Co5%,HSSE-Co8%, PM, HSS-EX, с различни дължини , включая и екстрадълги свредла до 50xD, свредла със сменяеми твърдосплавни пластини.

     Метчици

            Изключително голям асортимент от резбонарезни инструменти (метчик), за обработка на всякакъв вид материали, както и по всички съществуващи резбови стандарти – M ; G ; UNC ; UNF ; BSP ; Trи всякакъв друг вид резби.

     Основни държачи и окомплектовка

Държачи, патронници, цанги, адаптери и държачи, резбонаразни патрони и мн.други.

     Твърдосплавни резбофрези

            Голямо разнообразие на твърдосплавни резбофрези, включая и резбофрези с размери по имперската система за мерки и теглилки (инч и цол).

            Всички изделия произвеждани от YG-1 Tool Co.,са произведени в съответствие със съществуващите и устояли се стандарти за форми и размери на съответният тип инструменти.

            Реализираната логистична схема за доставка на инструменти YG-1, осъществена от OTRIX Ltd., Bulgaria, позволява изключително бързи срокове на доставка (в рамките на 1 – 2 дни).

 

            Ако сте намерили някаква неточност в представянето на фирмата YG-1 Tool Co., представлявана в България от „OTRIXLtd., Bulgaria , моля съобщете ни за това.