• Понеделник - Петък:
  • 09:00 - 17:00
  • ул. Екзарх Йосиф 1, 5300, Габрово
  • България

За Нас

За Нас

Добре дошли в сайта на Отрикс ЕООД!

Отрикс ЕООД, гр. Габрово е  компания, специализираща се в доставката на висококачествени, съвременни металорежещи инструменти на водещите световни производители, лидери в областта си. Фирмата осъществява дейност по доставка на пълния спектър на металорежещи инструменти и окомплектовка за металообработващи машини,  абразивни и измервателни инструменти - както на български производители, така и на чуждестранните ни партньори.

Отрикс ЕООД, гр. Габрово, като представител на едни от най-реномираните в световен план производители на металорежещи инструменти и окомплектовка сме заинтересувани в установяване на здрави, дългосрочни връзки с потребителите на предлаганата от нас продукция. За дългият период от време на работата ни сформирахме надеждни делови контакти с много призводители на металорежещи инструменти, както в България, така и в чужбина, което от своя страна ни позволява да доставяме на нашите партньори огромен асортимент от инструменти и окомплектовка(практически пълен спектър). Организиранта схема на логистика предполага доставка на изделията в екстремни срокове(в рамките на 1-2 дни).

        Отрикс ЕООД, гр. Габрово, има честта да представя на българският пазар инструменти и окомплектовка на производители като:

- ZCC-Cutting Tools – Europe - "ОТРИКС"-  официален дистрибутор на ZCC за България.
-YG-1 EUROPE -  "ОТРИКС"-  официален дистрибутор на YG-1 за България.
- KINTEK - "ОТРИКС"-  официален дистрибутор на KINTEK за България.
- C.P.T . - "ОТРИКС"-  официален дистрибутор на C.P.T. за България.
-HEULE - "ОТРИКС"-  официален дистрибутор на HEULE за България.

Нашите специалисти винаги са готови да Ви окажат съдействие по избора на металорежещите инструменти и усъвършенстването на технологичните процеси.

Повишаване на производителността, минимизация на инструменталните разходи, бързина и сигурност на доставките – всичко това ние гарантираме на нашите партньори. 

Доволни клиенти
0+
Продукти на склад
0+
Продажби
0+
Запиши се за
нашия Newsletter
TOP