• Понеделник - Петък:
  • 09:00 - 17:00
  • ул. Екзарх Йосиф 1, 5300, Габрово
  • България

Продукти

Какво предлагаме

Разгледайте богатата ни
продуктова гама

• Наличие на широка гама сплави за обработка на различни видове материали, започвайки от неметални и завършвайки със специални сплави на основата на Ni, Co, Fe, а също така и за закалени материали. • Наличие на голямо разнообразие от геометрии за всички основни видове работа от фини операции, груби и тежки режими на обработка. • Наличие на широка линия фрезови продукти, изборът на които се осъществява изхождайки от технологичните задачи и възможностите на оборудването.
Повече
Фирма "ОТРИКС" е официален дистрибутор на YG-1 за България. Металорежещите инструменти YG-1 са представени в широк асортимент – могат да се подберат свредла, метчици, райбери и всички други ротационни инструменти от всякакъв вид и диаметър. Благодарение на огромният спектър изделия, всепризнатото качество на продукцията и стремителният темп на развитие на компанията, YG-1 Tool Co. е известна като най-бързоразвиващият се и успешен производител на металорежещи инструменти.
Повече
Струговите държачи и окомплектовка на KINTEK са високо ценени и намират идеалното си място, вграждайки се успешно в производствените линии в България. Добре премислена стратегия, постоянно техническо усъвършенстване и добре отработени процес на производство карат продуктовата линия постоянно се оптимизира. Отчитат се световните тенденции в унифицирането на захватите, като продуктовата линия се обновява на всеки две години. Вече повече от 20 години фирма KINTEK, представена в Бълагария от ОТРИКС ЕООД, гр. Габрово, е сочен за идеален пример на оптимално съчетание на високо качество и перфектни резултати на разработките.
Повече
Фирма "ОТРИКС" е официален дистрибутор на CPT Präzisions Werkzeuge за България. Продуктовата линия на CPT Präzisions Werkzeuge включва: - Стругови резбови твърдосплавни пластини и държачи със сменяеми твърдосплавни пластини /СТП/; - Фрезови резбови твърдосплавни и фрезови тела; - Твърдосплавни резбофрези; - Резбофрези сменяеми твърдосплавни пластини /СТП/ с винтово разположение на пластини; - Канални инструменти - Микро инструменти за обработка на фаски; - Стругарски микро инструменти за обработка на микро резби и канали;
Повече
HEULE предлага широка гама от стандартни прецизни инструменти за предно и задно разстъргване, вземане на фаска, зенкероване и комбинирано пробиване. HEULE дава персонализирано решение за конкретно приложение.
Повече
Запиши се за
нашия Newsletter
TOP