otrix10@gmail.com
+359 66 882 882 / +359 888 98 80 89; +359 66 882 882

Отрикс ЕООД - Металорежещи инструменти

„ОТРИКС” ЕООД (OTRIX Ltd.)

Отрикс ЕООД, гр. Габрово е инженерингова компания, специализираща се на доставката висококачествени, съвременни инструменти на водещите световни производители, лидери в областта си. Фирмата осъществява дейност по доставка на пълният спектър на металорежещи инструменти и окомплектовка за металообработващи машини, също така и абразивни и измервателни инструменти, както на български производители така и на чуждестранните ни партньори.

Отрикс ЕООД, гр. Габрово, като представител на едни от най-реномираните в световен план производители на металорежещи инструменти и окомплектовка сме заинтересувани в установяване на здрави, дългосрочни връзки с потребителите на предлаганата от нас продукция. За дългият период от време на работата ни сформирахме надеждни делови контакти с много призводители на металорежещи инструменти, както в България, така и в чужбина, което от своя страна ни позволява да доставяме на нашите партньори огромен асортимент от инструменти и окомплектовка(практически пълен спектър). Организиранта схема на логистика предполага доставка на изделията в екстремни срокове(в рамките на 1-2 дни).

        Отрикс ЕООД, гр. Габрово, има честта да представя на българският пазар инструменти и окомплектовка на производители като:

- ZCC-Cutting Tools – Europe;

-YG-1 EUROPE;

- KEMMLER Precision Tooling;

- KINTEK

Нашите специалисти винаги са готови да Ви окажат съдействие по избора на металорежещите инструменти и усъвършенстването на технологичните процеси.

Повишаване на производителността, минимизация на инструменталните разходи, бързина и сигурност на доставките – всичко това ние гарантираме на нашите партньори.

Отрикс сертификат