otrix10@gmail.com
+359 66 882 882 / +359 888 98 80 89; +359 66 882 882

YG-1 EUROPE

Резбонарезни инструменти

Машинни и ръчни метчици; метчици за обработка глухи и проходни отвори, метчици метрична и тръбна резба, резбовалцоващи метчици, гайкови метчици, резбофрези; резбонарязване в стомана, чугун, алуминий, месинг, композитни материали

Combo Tap, Spiral Point Tap, Spiral Flute Tap, Straight Flute Tap, Pipe Tap, Screw Thread Insert, Cold Forming Tap, Hand Tap, Nut Tap, Carbide Tap, Thread Mill

Пробиване

Твърдосплавни свредла, свредла HSS и HSS-E, центрови свредла, NC свредла, свредла СТП и сменяеми върховеза обработка на стомана, неръждаема стомана, закалена стомана, чугун

Dream Drill, Dream Drill – MQL, Dream Drill INOX, Dream Drill for High Hardened Steels, Carbide Drill, i-Dream Drill, Spade Drill, NC Spotting Carbide Drill

Gold-P Dills, Straight Shank, Morse Tapper Shank, Worm Pattern, Multi-1 Drill, HPD Drill, NC Spotting Drill, Center Drill

Фрезоване

Твърдославни фрези, HSS, HSS-E, HSS-PM с и без покритие;за обработка на въглеродни и неръждаеми стомани, закалени материали, алуминиеви, титаниеви, никелови и медни сплави

K-2 Carbide, V7 Mill INOX, V7 Mill Steel, X5070, V7 Plus, JET Power, X-Power, ALU-Power, D-power, Carbide Endmills, CBN

General HSS, i-Xmill, Tank power, Milling Cutter

Твърдосплавни пластини

Имаме удоволствието да представим  новия  каталог за твърдосплавни пластини. Разнообразието от нови артикули, които бяха добавени към редицата  продукти от този каталог, са продължение на линията Universal, която стартира преди около година. Oснован главно на твърдосплавни пластини с универсални сплави с PVD покрития от YG602 & YG801 твърди сплави  CVD покритие  на YG1001, с широка гама от твърдсплавни пластини от най-разпространените  геометрии, използвани  на пазара.

В новия каталог ще намерите широка гама от нови продукти за всеки тип приложения: за струговане, отрязване , фрезоване и пробиване.Широка гама от пластини с допълнителни нови твърди сплави с  приложения в струговането, базирани на ново CVD покритие с Al2O3 и със специална подготовка на повърхността; покритията  са разнообразни:  YG3010, YG3020 и YG3030 -  за оптимална обработка на всеки тип материал и пластини за обработка на алуминий. Още приложения в струговането като YG10 без покритие и пластини тип YG100, покрити с DLC технология, и в допълнение фрезови пластини YG200 също покрити с технология DLC. Също така ще откриете пластини с голямо разнообразие в геометрията за процесите на фрезоване и струговане,  с ново стружкочупене  , което е оптимизирано за обработка на различни материали като стомана, неръждаема стомана, топлоустойчиви стомани, чугун и алуминий, както и  голямо разнообразие в радиуса на пластините. Важно е да отбележим, въпреки че линията ни от фрезови пластини е базирана на ISO стандарти и често използвани  геометрии , представянето на твърдосплавни пластини с нови сплави и покрития , ни позволява да се сравняваме с най-големите производители на пазара и нови геометрии. Вярваме че голямото разнообразие от нови продукти , които предлагаме , ще ни помогне да се позиционираме  на пазара и да заемем достойно място.

Други

Райбери (машинни и ръчни) – твърдосплавни и HSS, зенкери, ротофрези, твърдосплавни заготовки

Reamers, Countersink, Counterbores, Carbide Rotary Burrs, Ground Carbide Bars

Един от най големите корейски производители на металорежещи инструменти YG-1 Tool Co., започва дейността си през 1981 година и ден днешен заема пето място в света в областта на производството на фрези и фрезови инструменти. В продължение на 20 години компанията YG-1 развивайки се и осъвършенствайки се в силните за нея области , като производството на всякакъв вид фрези, а именно челно цилиндрични фрези, канални фрези, всякакъв друг вид фрези, включая и огромна номенклатура от твърдосплавни фрези, неповторимо разнообразие от свредла и метчици за последваща доставка на пазара, така че да удовлетвори и най-претенциозните потребители и партньори.

Офисътна YG-1 Europe (YG-1 Tool Co.) – един от най-големите филиали на компанията е разположен в Париж, останалите подразделения на корпорацията се намират в САЩ, Китай, Индия, Германия, Япония, Бразилия, Сингапур, Великобритания, Япония, Бразилия, отскоро и в България (Bulgaria) много други.

От 2012г. фирмата YG-1 Tool Co.е представена вБългария (Bulgaria) от инженеринговата компания „ОТРИКС”ЕООД, гр.Габрово.

Висококачествените инструменти произведени от YG-1, се произвеждат в огромна номенклатура и съобразени по цена и качество, към основните аналози и конкуренти имат огромно предимство в съотношението цена/качество. Гореуказаното позволява леко и бързо осъществяването на на целия спектър обработка, рязане и пробиване на металите. За да бъде избора на инструмент максимално бърз, прост и разбираем се предоставят разбираеми каталози, брошури и демонстрационни материали,с изчерпателно описание и последователни обяснения, които се явяват и ръковдство за последователни действия. Сервизът в „ОТРИКС”, гр.Габрово за гамата от продуктите, произвеждани от YG-1 Tool Co, разглежда всяка една ситуация взета по отделно и винаги сме готови да отговорим на всякакъв вид въпроси, зададени ни от нашите партньори. Винаги проявяваме разбиране и сме готови да ви окажем съдействие, подсказвайки решения по оптимизиране процеса на работа с инструментите на YG-1 Tool Co.

Металорежещите инструменти YG-1са представени в широка асортимент – благодарение на, което може да се подберат свредла, метчици, райбери и всички други ротационни инструменти от всякакъв вид и диаметър. Благодарение на огромният спектър изделия , всепризнатото качество на продукцията и стремителният темп на развитие на компанията YG-1 Tool Co.,е известна като най-бързоразвиващият се и успешен производител на металорежещи инструменти . За последните 22 години компанията, която вече е представена в България (Bulgaria), от Otrix Ltd, Gabrovo, Bulgaria, максимално усили своите пазарни позиции, усъвършенства структурата на своите подразделения и значително разшири гамата от произвеждани инструменти.

Инструменти, произвеждани от YG-1 Tool Co.:

Фрези

Огромна гама твърдосплавни фрези с различни варианти нанокомпозитни покрития, челноцилиндрични фрези CBN, фрези със сменяеми твърдосплавни пластини, кобалтови фрези HSSE-Co8%, PM(продукти на праховата металургия), кобалтови фрези HSSE-Co5% и т.н.

Свредла

Твърдосплавни свредла, свредла MULTI-1, свредла с конусна и цилиндрична опашки, изработени от HSS, HSSE-Co5%,HSSE-Co8%, PM, HSS-EX, с различни дължини , включая и екстрадълги свредла до 50xD, свредла със сменяеми твърдосплавни пластини.

Метчици

            Изключително голям асортимент от резбонарезни инструменти (метчик), за обработка на всякакъв вид материали, както и по всички съществуващи резбови стандарти – M ; G ; UNC ; UNF ; BSP ; Trи всякакъв друг вид резби.

Основни държачи и окомплектовка

Държачи, патронници, цанги, адаптери и държачи, резбонаразни патрони и мн.други.

Твърдосплавни резбофрези

            Голямо разнообразие на твърдосплавни резбофрези, включая и резбофрези с размери по имперската система за мерки и теглилки (инч и цол).

            Всички изделия произвеждани от YG-1 Tool Co.,са произведени в съответствие със съществуващите и устояли се стандарти за форми и размери на съответният тип инструменти.

            Реализираната логистична схема за доставка на инструменти YG-1, осъществена от OTRIX Ltd., Bulgaria, позволява изключително бързи срокове на доставка (в рамките на 1 – 2 дни).

 

Ако сте намерили някаква неточност в представянето на фирмата YG-1 Tool Co., представлявана в България от „OTRIXLtd., Bulgaria , моля съобщете ни за това.